30.6.16

«Τους απαντάς με κώλο και σοκάρεται το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο»...


Αυτή η Νωαίνα, η πως τη λένε του X-Factor, που έδειξε λίγο τον πισινό της on camera (τι μαθαίνουμε-παθαίνουμε κι εμείς ρε φίλε) «τρώγοντας» σήμερα τρελό κράξιμο (να είναι καλά η κοπέλα), αποδεικνύεται καθώς φαίνεται μια...
χαρά τυπάκι.

Η απάντησή της μέσω facebook είναι όλα τα λεφτά προς εκείνους που βλέπουν (πιθανότατα και λιγουρεύονται) τις «πλαστικές» γυναίκες του Θέμου στο ΟΛΑ αλλά φρικάρουν -ξαφνικά- με μία αυθεντική κίνηση. Η απάντησή της μέσω facebook είναι για σεμινάριο. Η πιτσιρίκα τους... ξεβράκωσε.

«Όταν τρολάρεις την κριτική που σε θέλει πιο "φάτε μάτια ψάρια", που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο "παιχνιδιάρα γυναίκα" -τύπου- "βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου, γίνε λίγο πιο ξέκωλο", και όταν όντως τους απαντάς με κώλο σοκάρεται το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις;»

Θα χτυπούν το κεφάλι τους στο X-Factor. Τους... έκατσε επιτέλους το επεισόδιο που ήθελαν για να αυξηθεί η τηλεθέαση και την ίδια ώρα η κοπέλα που το προκάλεσε βρίσκεται εκτός παιχνιδιού. Αυτό κι αν είναι το πιο επικό τρολάρισμα. 

Θα τους μείνει ο Sakis να μην μπερδεύει τα λόγια του...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: