29.6.16

Οταν χαριεντίζεσαι με τον Φάρατζ...

Μηχανή ρουσφετιών
Ισως να προσέξατε τα πλάνα που έδειξαν οι τηλεοράσεις από την επεισοδιακή συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου μετά το Brexit. Είδατε τις...
σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν με πρωταγωνιστές τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον Μάρτιν Σουλτς και τον βρετανό ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ. 

Ξαφνικά στα πλάνα εμφανίζεται ένας έλληνας ευρωβουλευτής να χαριεντίζεται για αρκετή ώρα με τον κ. Φάρατζ. Ηταν ο Νότης Μαριάς, που ίσως δεν πήρε χαμπάρι ότι τον έδειχνε η τηλεόραση και φαινόταν να ήταν περιχαρής με τα αστειάκια του κ. Φάρατζ. 

Από τα πλάνα που έδειξαν, ο κ. Μαριάς και η κυρία Μαρί Λεπέν ήταν οι μόνοι που γελούσαν μαζί με τον Βρετανό. Ισως, πάλι, αυτοί οι δύο να μη γνώριζαν ότι λίγα λεπτά αργότερα ο ιδιόρρυθμος ευρωσκεπτικιστής συνομιλητής τους θα εξαπέλυε προσβλητική επίθεση εναντίον όλων των ευρωβουλευτών: «Δεν έχετε δουλέψει ποτέ για κάτι σωστά. 

Είτε έχετε εργαστεί στις επιχειρήσεις είτε στο εμπόριο είτε έχετε δημιουργήσει μια θέση απασχόλησης, ποτέ δεν έχετε λειτουργήσει σωστά» τους είπε κατάμουτρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Κομισιόν έβαλε το χέρι του μπροστά στον φωτογραφικό φακό για να μη φωτογραφηθεί με τον Φάρατζ, δίνοντάς του όμως ένα φιλί...

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: