2.6.16

Η σκιά της απιστίας «σκότωσε» τον γάμο τους...


«Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!» έγραψε στο προφίλ του στο Instagram πριν από τρεις ημέρες ο Βραζιλιάνος ιππέας Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο...
κάτω από μία φωτογραφία που γράφει: «Δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή».

Είναι η πρώτη του αντίδραση μετά τη χιονοστιβάδα δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν τον χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση. Είχε ήδη προηγηθεί η διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών στο Instagram, μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, συνήθης στους χρήστες των social media που θέλουν να αφήσουν υπαινιγμούς για αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Αγνωστο αν η παραίνεση του Αλβάρο με το «συνέχισε να παλεύεις» απευθυνόταν στον εαυτό του, στην Αθηνά, στους διαδικτυακούς του φίλους ή σε όλους μαζί και κανέναν. Ηταν, όμως, ένας υπαινιγμός που αντί να λύσει αινίγματα, άνοιγε ακόμα ένα. Το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας «Epoca» είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου μεταφέροντας ως δεδομένη σχεδόν την είδηση του διαζυγίου των πιο διάσημων αναβατών του πλανήτη χάρη φυσικά στο επίθετο της Αθηνάς. «Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος», ήταν η λακωνική δήλωση του ίδιου στο ίδιο δημοσίευμα. 


Η γερμανική ιστοσελίδα bunte.de προχώρησε το θέμα περαιτέρω κάνοντας λόγο για καραμπινάτη απιστία του Ντόντα, όπως όλοι αποκαλούν τον Αλβάρο, ο οποίος χαιρόταν τον έρωτα όχι στην αγκαλιά της συζύγου του, αλλά σε εκείνη μιας Ισπανίδας καλλονής. Η Αθηνά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον έπιασε στα πράσα να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ερωμένη του, αναιρώντας ως αιτία του χωρισμού την άρνηση του Ντόντα να αποκτήσουν παιδί, δικό της διακαή πόθο, όπως ισχυρίζεται η «Epoca». Το ακριβώς αντίθετο υποστήριξε με σχόλιό του στο Facebook ο βιογράφος των Ωνάσηδων, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για τη «φοβία του ξαφνικού θανάτου» από την οποία έπασχε η Αθηνά, εννοώντας ότι θεωρούσε τη μοίρα της καταραμένη και δεν ήθελε να τη διαιωνίσει μέσω ενός απογόνου της και ότι αντιθέτως ο Ντόντα την παρακαλούσε να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: