12.6.14

«Αν περάσουν οι ομαδικές απολύσεις, δε θα μείνει τίποτα όρθιο»...

«Αν περάσουν οι ομαδικές απολύσεις, δε θα μείνει τίποτα όρθιο»
«Αν περάσουν οι ομαδικές απολύσεις στην ελληνική Χαλυβουργία, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο, κανένας φραγμός για τις απολύσεις» σημειώνει σε συνέντευξή του στο...
ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και υποστηρίζει πως «η απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας, που πήραν κατά πλειοψηφία οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του ΣΕΒ, είναι ακραία αντεργατική, ακραία απάνθρωπη και πολιτικά και κοινωνικά εγκληματική», ζητώντας την ανάκλησή της.

«Ουσιαστικά, αποτελεί την κερκόπορτα που δίνει τη δυνατότητα και σε άλλες επιχειρήσεις να κάνουν προσφυγή στο Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας για να τους επιτρέψει ομαδικές απολύσεις. Κάτι τέτοιο εκ των πραγμάτων φέρνει ακόμη και χωρίς τη νομοθέτησή της την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων» εκτιμά ο κ. Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ακόμη: «Υπάρχουν καταγγελίες ότι εισάγονται μπετόβεργες και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό έλεγχο για την ποιότητά τους σε διάφορα λιμάνια της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι λόγω αυτής της μαζικής εισαγωγής θα έχουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα οι επιχειρήσεις μετάλλου στη χώρα. Εμείς λέμε ότι πρέπει να ανακληθεί αυτή η απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: