30.6.14

Καραγκούνης: Η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το Μουντιάλ...

karagounis


Για όσα έζησε στο ματς με την Κόστα Ρίκα και στο Μουντιάλ γενικότερα, μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του χιτσκοκικού αγώνα, του τελευταίου με την φανέλα της Εθνικής.
«Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και στην έναρξη του δευτέρου δεχτήκαμε ένα γκολ χάσαμε την ισορροπία μας εκεί, αλλά...
ανεβήκαμε, πιέσαμε, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα, άλλες φορές με ορθόδοξο, άλλες με ανορθόδοξο τρόπο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Στην παράταση μπορούσαμε και εκεί να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε την πρόκριση, πιέσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα πέναλτι είναι 50-50, ο πιο τυχερός κερδίζει, είμαστε λυπημένοι, αλλά τα δώσαμε όλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο...»
Για τον κόσμο και το τελευταίο του ματς με την Εθνική: «Κρίμα που δεν πανηγύρισαν για άλλη μια φορά όλοι οι Έλληνες. Θέλαμε άλλη μια χαρά, το ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας, τους νιώθαμε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν το τελευταίο μου ματς, θα θέλαμε όλοι να κρατήσει κι άλλο όλο αυτό, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την μάχη που δώσαμε... Ήμασταν πάντα φιλοξενούμενοι σε όλα τα παιχνίδια, ήταν δύσκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το Μουντιάλ. Πολλά παιδιά πήραν εμπειρίες θα το δείτε στη συνέχεια, αυτά βοηθούν την Εθνική να μεγαλώσει και θα το δείτε στη συνέχεια...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: