30.6.14

«Ούτε βήμα πίσω στον υπόκοσμο της ζούγκλας»...


Σακελλαρίδης: Όταν ο εκβιασμός δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται...
Για την υπόθεση του εκβιασμού του από γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία υπήρχε βίντεο που έφερε τον νεαρό πολιτικό σε ερωτικές περιπτύξεις, μίλησε στην...
«Εφημερίδα των Συντακτών» ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων

«Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσο δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας» δηλώνει. Σπεύδει μάλιστα να επισημάνει ότι από την πρώτη στιγμή η ηγεσία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο πλευρό του στην υπόθεση του εκβιασμού του και τονίζει χαρακτηριστικά ότι «όταν ο εκβιασμός δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται».

«Όσοι λένε ότι δεν στηρίχθηκα, απλώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τους συσχετισμούς, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό. Η εμπιστοσύνη στον χειρισμό της υπόθεσης ήταν πολύ πιο σημαντική από μια δήλωση στήριξης [...]. Το τέλος αυτού του τύπου της δημοσιογραφίας είναι ζήτημα δημοκρατίας και αφορά κατά τη γνώμη μου πρωτίστως την κοινωνία και τους πολίτες και δευτερευόντως τα κόμματια» προσθέτει.

Όσον αφορά το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο κ. Σακελλαρίδης λέει: «Όσο συνεχίζει να αποτελεί "το μακρύ χέρι της κυβέρνησης" στην Αθήνα, θα μας βρίσκει απέναντί του».

Επισημαίνει ότι η ίδια η δημοτική αρχή θα είναι αυτή που θα καθορίσει τα περιθώρια συνεργασίας. «Θέλουμε να δούμε προτάσεις μας να υλοποιούνται ακόμα και αν δεν είμαστε εμείς δημοτική αρχή. Δεν έχουμε αυταπάτες όμως, αφού ήδη υπάρχουν τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του κ. Καμίνη κατά την προηγούμενη περίοδο, αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχει επιλέξει να ταυτιστεί με την πολιτική της κυβέρνησης, που τόσα προβλήματα έχει προκαλέσει και στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: