28.6.14

Κατρούγκαλος – Κεφαλογιάννης: Θα παίξουμε ξύλο στο Σύνταγμα ...

Οι δύο Ευρωβουλευτές, φωτογραφήθηκαν με τη γαλανόλευκη μπροστά στη Βουλή, για να επιβεβαιώσουν την υπόσχεσή τους
...αν προκριθεί η Ελλάδα!...
Την υπόσχεση ότι αν η Εθνική Ομάδα καταφέρει να περάσει στους 8, εκείνοι θα ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στη μέση στο studio του Mega, έδωσε στους νέους του fans το καινούριο δημοφιλές τηλεοπτικό ντουέτο ευρωβουλευτών.
Ένα ακόμη...
κίνητρο στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, έδωσαν με τις δηλώσεις τους ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που υποσχέθηκαν ότι σε περίπτωση πρόκρισης θα πραγματοποιήσουν τις απειλές που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια πρωινής κοκορομαχίας σε εκπομπή και θα πλακωθούν ζωντανά στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως είναι γνωστό, οι δύο άντρες έδωσαν ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ στο απαιτητικό είδος της τηλεοπτικής «τιποτολογίας», τόσο μπροστά στην κάμερα, όσο και στα παρασκήνια, με αποτέλεσμα να αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πολιτικοτηλεοπτικής σκηνής.
Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους, όπως έκαναν επίσης με την πρόκριση της Εθνικής μας και οι άλλες δύο συνάδελφοί τους από τον χώρο των show biz: η Μαρία Αλεξάνδρου, που φωτογραφήθηκε γυμνή μπροστά στη Βουλή και η Ελεωνόρα Μελέτη που εμφανίστηκε στην εκπομπή της με μαγιό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια: