29.11.13

Kαμία έκπληξη....

 

 ...δεν προκάλεσε η παραίτηση Κουβουτσάκη...
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ΔΟΛ, ο Παναγιώτης Κουβουτσάκης οδηγείται σε παραίτηση. Η σύγκρουση με τα επιτελικά στελέχη του ΔΟΛ για το μέγεθος των απολύσεων, οδήγησαν το συνεργάτη του Σταύρου Ψυχάρη εκ νέου σε αποχώρηση από τον οργανισμό, προκαλώντας ...
ανακούφιση χθες το βράδυ στους εργαζόμενους.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο ΔΟΛ προσφέροντας οικονομική υποστήριξη. Ο Σταύρος Ψυχάρης του ζήτησε να αναλάβει την αναδιάρθρωση του  οργανισμού, δηλαδή να προχωρήσει σε απολύσεις. Οι διευθυντές των “Νέων”, του “Βήματος” και του Βήμα FΜ, ήρθαν σε σύγκρουση με τον Π. Κουβουτσάκη, φτάνοντας στο σημείο να υποβάλει παραίτηση, την οποία ανακάλεσε στη συνέχεια, ο Βασίλης Χιώτης. Την περασμένη βδομάδα “όχι” στα σχέδια Κουβουτσάκη , είπε και ο Χ. Μεμής, διευθυντής των “Νέων”.  Το ζήτημα που έθεταν τα στελέχη ήταν πως με τις απολύσεις αυτές ο οργανισμός οδηγείται σε συρρίκνωση.
Χθες από νωρίς υπήρχε μια λίστα με απολύσεις στο newsroom του ΔΟΛ,  την οποία όμως κανείς δεν εκτέλεσε. Η άρνηση αυτή, από τη διοίκηση του ΔΟΛ, επί οδήγησε τελικά τον Παναγιώτη Κουβουτσάκη στην παραίτηση.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: