30.11.13

Τσουκαλάς: Δεν μπορείς να ξεπουλήσεις όλη την Αττική...

Σγουρός: Ας ζητήσουν συγνώμη...
«Δεν μπορεί να λέγεται ότι είναι μπαχαλάκηδες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τσουκαλάς, για τις καταγγελίες του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ότι...
τον έσπρωξε κατά τα επεισόδια που έγιναν πριν την ψήφιση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο κ. Τσουκαλάς παραδέχθηκε ότι είναι άσχημες οι εικόνες, υπογράμμισε, όμως, ότι οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες εκεί είναι κάτοικοι της Βουλιαγμένης. «Το θέμα είναι η ουσία και η ουσία είναι ότι δεν μπορείς κύριε να ξεπουλήσεις όλη την Αττική», σημείωσε και κατήγγειλε ότι ο κ. Σγουρός τον πλησίασε με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Αττικής σε νέα του παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Τσουκαλά στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κατέβηκα να χτυπήσω τον κύριο Τσουκαλά, εξάλλου είναι 200 κιλά. Σαν δε ντρεπόμαστε», ενω νωρίτερα τόνισε πως «ηρθε ο περιπλανώμενος θίασος των "μπαχαλάκηδων" και ήταν όλοι αποφασισμένοι, με προεξάρχοντα τον κύριο Τσουκαλά να εμπλακούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να μην επιτρέψουν να ληφθεί απόφαση», ανέφερε ο Γιάννης Σγουρός σχολιάζοντας τα επεισόδια και την ένταση που προκλήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο.

«Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα ούτε ο ανάδοχος, ούτε το τίμημα για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης», είπε επίσης.

«Αυτά τα είκοσι άτομα προκάλεσαν όλο το χαμό. Δεν ανήκουν στο δήμο. Τουλάχιστον πέντε φορές έκαναν όλοι μαζί παρέμβαση με ύβρεις. Ας ζητήσουν συγγνώμη ο κύριος Τσουκαλάς και ο κύριος Παναγούλης. Την ώρα που ανέβαινα να μιλήσω στο βήμα, με έσπρωξε ο κύριος Τσουκαλάς», πρόσθεσε  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: