2.11.13

Τα φώτα στο ελληνικό clasico...




Η 10η αγωνιστική «κλέβει» την παράσταση με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
Σήμερα στις 19:30, (ζωντανή γραπτή περιγραφή από...
το woop.gr) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την αναμέτρηση που κλείνει την πρώτη μέρα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Και φυσικά δεν είναι όποια κι όποια αναμέτρηση αφού ένα ντέρμπι αιωνίων πάντα... καθηλώνει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούνται στη Λεωφόρο, εκεί απ' όπου θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι "πράσινοι" με τους φίλους της ομάδας στο πλευρό τους, θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ακόμη... Παναθηναϊκός.

Τα πλάνα του Αναστασίου

ΟΓιάννης Αναστασίου σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετική διάθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, με τους Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ και Νάνο στην άμυνα. Τον ρόλο του κόφτη θα έχει ο Μέντες με τους Λαγό και Ζέκα να είναι τα δύο εσωτερικά χαφ.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πράνιτς και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ, Φιγκερόα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Ταμπάκης.

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Μίτσελ, αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του θα έχει Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Χολέβας.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Σάμαρης, αν και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Εντινγκά.

Στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φουστέρ και ο Κάμπελ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Βάις και Γιαταμπαρέ.

*Στα 54 ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, η κάθε ομάδα μετρά από 15 νίκες ενώ24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: