18.11.13

Φρούριο Κατεχάκη - Μουρούζη...



...για να μην πέσει το κάστρο της «ενημέρωσης» ...
Υπό την προστασία ΜΑΤ και ΔΙΑΣ βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις της «ΔΤ» στην Κατεχάκη, μετά το τέλος της χθεσινής πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία και κατά τη διάρκεια της πορείας των εργαζομένων της ΕΡΤ προς το Ραδιομέγαρο.

Ομάδες...
ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ διέσχιζαν τη λεωφόρο Μεσογείων με κατεύθυνση τις εγκαταστάσεις της «ΔΤ» στην Κατεχάκη, όταν η πορεία των εργαζομένων της ΕΡΤ προς το κατειλημμένο, από την αστυνομία, Ραδιομέγαρο βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στάθηκαν στην είσοδο των πρώην εγκαταστάσεων της ΕΤ1 φωνάζοντας συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της καταστολής, μέχρι που εμφανίστηκαν και τα ΜΑΤ για να συνδράμουν στην περιφρούρηση του κυβερνητικού μορφώματος της «ΔΤ» από τους... «τρομοκράτες» της ΕΡΤ.

Νωρίτερα ένταση υπήρξε όταν δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν κλείσει την Κηφισίας και Μιχαλακοπούλου στο ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν επέτρεπαν την «έξοδο» των διαδηλωτών, μετά το τέλος της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία, ενώ προχώρησαν και σε ρίψη χημικών εναντίον των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έκαναν στάση στο «φρούριο» της Μουρούζη φωνάζοντας συνθήματα μπροστά από τις κλούβες των ΜΑΤ. Δείτε το βίντεο

ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: