25.11.13

Τον νοιάζει μόνο η ουσία...



Μπορεί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν.Κανελλόπουλος να εισηγήθηκε την μη παραγραφή των αδικημάτων που τον βαρύνουν, ο πρώην υπουργός Οικονομικών όμως Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν κάμφθηκε.
 Τον ενδιαφέρει άλλωστε, λέει, μόνο...
η ουσία των πραγμάτων και όχι η «σωτηρία» του μέσω παραγραφής.
«Έχω επιχειρηματολογήσει πάντα επί της ουσίας και επί της ουσίας έχω αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Τα νομικά ζητήματα είναι υπόθεση του Δικαστικού Συμβουλίου», δήλωσε ο ίδιος στους Financial Times, μια και έχει αποφασίσει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα, αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις του σε ελληνικά ΜΜΕ.

Σήμερα, εν αναμονή της αποφάσεως της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας, προετοιμάζεται για την κατάθεσή του. Άλλωστε, είναι το Δικαστικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης στο Ειδικό Δικαστήριο. Πριν από την απόφαση, λοιπόν, θα επιχειρήσει να πείσει το Δικαστικό Συμβούλιο για την αθωότητά του, αφού θα είναι ο τελευταίος από μία σειρά μαρτύρων (μεταξύ των οποίων οι πρώην ΓΓ του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης και Ι.Διώτης και οι εξαδέλφες του κ.Παπακωνσταντίνου) που θα κληθούν να καταθέσουν.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: