18.11.13

Δ. Παπαδημούλης: Δεν μας φοβίζει ο πόλεμος των "Νέων" (ΗΧΗΤΙΚΟ)...

 

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα TA NEA...
Βρώμικη ιστορία και πρόσκληση αποστασίας χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του αρχηγού της αντιπολίτευσης με πρωτοσέλιδό τους τα Νέα.
 Χαρακτηρίζει...
προσκλητήριο αποστασίας και βρώμικη επανάληψη της ιστορίας την χθεσινή δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κυριακάτικη Αυγή να τεθεί τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας με ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά

Αγοραία και απροκάλυπτη πρόκληση χαρακτηρίζει τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, με δήλωση του στα Νέα ο Ευάγγελος Βενίζελος.

«Όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρα θα έχουν την πλατιά αποδοχή της κοινωνικής βάσης και των πολιτών που τους εξέλεξαν και που δεν αντέχουν άλλο, η επίμαχη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή.

«Ο πόλεμος των Νέων δεν μας φοβίζει, δείχνει τον πανικό της διαπλοκής, λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε στο Κόκκινο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για δεκανίκι της υπερδεξιάς και άκρως μνημονιακής πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι μιλούν σήμερα για αποστασία εκείνοι που στήριξαν τους αποστάτες της Ενωσης Κέντρου , όταν πολίτες καίγανε τα ΝΕΑ που τότε υποστηρίζανε τους Τσιριμώκους».





stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: