1.11.13

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αισθητά πρώτο κόμμα...

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αισθητά πρώτο κόμμα
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον "Real Fm"  για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις...
υποκλοπές.

«Μιλάμε για έναν δυσβάσταχτο ληστρικό φόρο που αν εφαρμοστεί οδηγεί στην δήμευση της περιουσίας. Αυτός ο φόρος έρχεται για να επιτευχθούν κάποιοι στόχοι μέσα στο πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής. Όσοι φωνάζουν πρέπει να καταλάβουν ότι αν δεν αμφισβητηθεί ο πυρήνας της μνημονιακής πολικής δεν βγάζουν άκρη», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν μονόδρομοι στην πολιτική. Όποιος το λέει αυτό, είναι ανιστόρητος. Τα λεφτά δεν είναι κάπου κρυμμένα. Δεν υπάρχει το κυνήγι του θησαυρού. Θα προκύψουν μέσα από την υιοθέτηση μιας αναπτυξιακής πολιτικής».

«Είμαστε πολύ πιο πειστικοί από ότι πριν από έναν χρόνο, απ’ ότι πριν από έξι μήνες και γι αυτό ο κόσμος μας δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη», είπε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης.

«Η εικόνα δεν φτιάχνεται αποκλειστικά από τις δημοσκοπήσεις, πολλές από τις οποίες αδυνατούν να αποτυπώσουν την πραγματικότητα. Υπάρχει και η αίσθηση που έχει ένας κομματικός οργανισμός και τα στελέχη του, όταν κυκλοφορεί στον δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αισθητά πρώτο κόμμα».

«Πάρα τα όσα ακούγονται οι έρευνες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η ΕΥΠ, δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαίωσε ο κ. Δραβίλλας», σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: