14.11.13

Απεργίες, συγκεντρώσεις ενάντια στις απολύσεις...





Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις, χαρακτηρίζουν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, αφού αρκετοί κλάδοι εργαζομένων με...
απεργίες και στάσεις εργασίας, συμμετέχουν στις εκφηλώσεις διαμαρτυρίας. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

ΟΛΜΕ: διήμερη κινητοποίηση ενάντια στη διαθεσιμότητα. Την Πέμπτη η oμοσπονδία των εκπαιδευτικών, καλεί σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στις 12.30 μμ, με δίωρη στάση εργασίας (12 -2 μμ και 2-4 μμ) . Το απόγευμα στις 6 μμ, με τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα οργανώνει διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας με συναυλία. Ακολουθεί ολονυκτία έξω από το Υπουργείο Παιδείας.


Οι σχολικοί φύλακες έχουν πανελλαδική συγκέντρωση στις 112πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, στα πλαίσια καλέσματος της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

ΑΔΕΔΥ: πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας. Η στάση της ΑΔΕΔΥ συμπαρασύρει όλες τις ομοσπονδίες που είναι μέλη της.

To ΠΑΜΕ καλείσ τις 12¨30 στην Ομόνοια.

Οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, καλούν στις 12 σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο ίδιο συλλαλητήριο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ (με στάση εργασίας 12-3 σε όλα τα ΜΜΕ, με εξαίρεση όσους εργάζονται για την κάλυψη του συλλαλητηρίου).

Το απόγευμα θα γίνει στις 6μμ στο ΕΚΑ ανοιχτή σύσκεψη συντονισμού συνδικάτων και συνδικαλιστών (από ιδιωτικό και δημόσιο τομέα) για την οργάνωση των επόμενων βημάτων.

Στις 7μμ, θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ και δημοσιογράφοι) και του Πολυτεχνείου.

Tην Τετάρτη 13/11 η ΠΟΣΠΕΡΤ βραβεύτηκε για τον πολύμηνο αγώνα στην ΕΡΤ, στη διάσκεψη του εκτελεστικού συμβουλίου της UNI-Global, στο Δουβλίνο...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: