2.11.13

Γεωργιάδης: Ψυχραιμία...

Ψυχραιμία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα συνέστησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση στο Ν.Ηράκλειο.

"Η πατρίδα περνάει δύσκολες ώρες και πρέπει να...
κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας . Ο 29χρονος που δίνει τη μάχη για τη ζωή του στο "Γεννηματάς" πιστεύουμε, και θέλουμε να ευχόμαστε όλοι, ότι θα πάει καλά. Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αλλά οι γιατροί έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και προσευχόμαστε το παιδί να γίνει καλά. Πιστεύουμε ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία , που τώρα χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, ο τόπος θα πάει μπροστά"
, ανέφερε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ξεκάθαρο πως αυτοί που πυροβόλησαν το έκαναν για να σκοτώσουν και όχι για να τραυματίσουν.

Έναρξη 10ημέρου δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων

Την ίδια ώρα, κήρυξε την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας των Ροταριανών Θεσσαλονίκης για δωρεάν δεκαήμερο προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε ανασφάλιστους, άπορους και πολύτεκνους.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε υποσχέθηκε να δοθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Ροταριανών κάποια ποσότητα από τα φάρμακα που συγκεντρώνονται με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, προκειμένου να δοθούν στους άπορους και ανασφάλιστους Θεσσαλονικείς...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: