28.4.11

Ετοιμάζει ...show ο Άκης...

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

" Εγώ έλαβα μία απόφαση για την προμήθεια των καλύτερων υποβρυχίων που υπήρχαν και η πρόταση αυτή έλαβε δύο ή τρεις φορές την έγκριση του ΚΥΣΕΑ". Αυτή αναμέναται να είναι η κεντρική φράση του ... Άκη Τσοχατζόπουλου στην ομιλία του στη Βουλή. Ο Άκης θα στείλει μηνύματα χωρίς να πει, σ΄ αυτή τη φάση, ονόματα. Η αναφορά στο ΚΥΣΕΑ έχει, βεβαίως, μεγάλη σημασία. Όπως και οι αναφορές που θα κάνει στις επικαιροποιήσεις και στην υλοποίηση της σύμβασης που... αγγίζει κι άλλους υπουργούς (ΠΑΣΟΚ- ΝΔ).
Συμπέρασμα; Δεν θα πέσει αμαχητί ο Άκης. Και η προανακριτική θα είναι μία ε΄πώδυνη διαδικασία για τον ίδιο αλλά ίσως αποδειχθεί εξίσου επώδυνη και για κάποιους άλλους. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως ο πρώην υπουργός έχει ήδη εξασφαλίσει διακριτική υποστήριξη από μεγάλο μιντιακό όμιλο, λόγω μιας παλιάς...φιλίας. Αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Εάν, μάλιστα, όπως ακούγεται αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προτιμήσουν να μην ψηφίσουν, προφασιζόμενοι ότι αναχωρούν για τις εκλογικές τους περιφέρειες, τότε ίσως το Μαξίμου υποστεί μία μικρή επικοινωνιακή ήττα. Ίδωμεν...
anatropi2020.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: