30.4.11

Στο facebook η Μέρκελ...


H Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δίνει σημαντικές πληροφορίες για την προσωπικότητά της μέσα από την σελίδα της στο facebook. Κοινωνική δικτύωση και επαφή με το νεανικό κοινό

Μαθαίνουμε λοιπόν κάνοντάς την φίλη,ότι της αρέσει η... όπερα, ακούει Βάγκνερ, Μάλερ και Μπήτλς, αλλά δεν ξεχνά τους «Karat»–ένα από τα πιο γνωστά ροκ συγκροτήματα της πάλαι ποτέ ανατολικής Γερμανίας στην οποία και η ίδια μεγάλωσε.

Αγαπημένοι της συγγραφείς είναι οι Τολστόι και Ντοστογιέφσκι, ταινία, το «Πέρα από την Αφρική», όνειρο της, να ταξιδέψει με τον Υπερσιβηρικό από τη Μόσχα μέχρι το Βλαδιβοστόκ.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την κηπουρική, την πεζοπορία και τη μαγειρική, ενώ αγαπημένη της τηλεοπτική εκπομπή είναι η αστυνομική σειρά «Tatort» η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το Νοέμβρη του 1970 στη Γερμανία και 40 χρόνια τώρα παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή σήριαλ της τηλεόρασης.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πληροφορία που δίνει, στα γερμανικά και δίπλα στα αγγλικά, για τον εργοδότη της που είναι ο γερμανικός λαός! .

Στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις δηλώνει προτεστάντισα καθώς είναι κόρη προτεστάντη πάστορα.
golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: