30.4.11

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν πολιτική "βόμβα" τον Γ. Καμίνη και ζητούν παρέμβαση Μαξίμου...

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Έντονο προβληματισμό προκαλούν στην κυβέρνηση οι πρώτοι μήνες του Γιώργου Καμίνη στη δημαρχία της Αθήνας, καθώς όλοι οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ δημοτικοί σύμβουλοι μεταφέρουν "τέρατα και σημεία" για το... "στυλ διοίκησης" του πρώην Συνηγόρου του Πολίτη, καθώς και για το "περιβάλλον" που έχει δημιουργηθεί γύρω του. Σύμφωνα με πληροφορίες της anatropi2020 ο προβληματισμός αυτός έχει μεταφερθεί και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη -ο οποίος θεωρείται ότι επηρρεάζει περισσότερο τον δήμαρχο Αθηναίων, δεδομένου πως υπήρξε δική του πρόταση κοινής υποψηφιότητας με το ΠΑΣΟΚ.
Το ποτήρι ξεχείλισε με την απόφαση της δημοτικής αρχής να μην μεταδοθούν οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης από τον 9,84 (κάτι που συνηηθιζόταν), καθώς και η -κυριολεκτικά αστεία και αδικαιολόγητη- απόφαση να μην ακούγεται η ευχή "Χριστός Ανέστη" και να αντικατασταθεί με το "Χρόνια Πολλά" -κάτι, όμως, που συνηθίζουν και τα στελέχη της Ανανεωτικής Αριστεράς (π.χ ο Φώτης Μαργαρίτης μετά βίας είχε "Χριστός Ανέστη" σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δηλώνοντας πως το "Χρόνια Πολλά" είναι ισχυρότερο και"αφορά τους πάντες")...

Η απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής εξόργισε και τον Αρχιεπίσκοπο (όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του και το ¨"Πρώτο Θέμα") Ιερώνυμο, ο οποίος μετέφερε την δυσφορία του στην υπουργό Παιδείας 'Αννα Διαμαντοπούλου, ενώ έδωσε εντολή στον παλαιό του φίλο και επικοινωνιακό του σύμβουλο Γιώργο Σεφερτζή να μεταφέρει την αντίδρασή του σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο κ. Σεφερτζής υπήρξε΄, μέχρι πρότινος, στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και άτυπος επικεφαλής στον 9,84, όπου, μάλιστα, παραινέβαινε σχεδόν καθημερινά ως πολιτικός σχολιαστής.
Αξίζει, μάλιστα, να επισημανθεί πως οι εργαζόμενοι στον 9,84 που ενημερώθηκαν πρόσφατα πως οι συμβάσεις που είχαν με τον ραδιοφωνικό σταθμό περικόπτονται από 50-100%(!), ετοιμάζονται για αγωγές μέσω του δικηγόρου και πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου ( ο οποίος θα αναγκαστεί να δυσαρεστήσει τον παλαιό του "σύντροφο" Φώτη Κουβέλη).
Η επόμενη σύγκρουση των δημοτικών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Καμίνη αναμένετα
να είναι η υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα αφού, όπως αποκαλύπτει και το "Παρόν", ΄συνεργάτες του δημάρχου προωθούν σχέδιο δημιουργίας γειτονιάς μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή Πατησίων και Αγίου Παντελεήμονα, κατά τα πρότυπα προαστίου των Βρυξελλών, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι αλλοδαποί της βελγικής πρωτεύουσας.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασαν, ήδη, "ραβασάκια" από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αθηναίων, πως εάν δεν γίνει προσπάθεια να ανακοπούν οι ακραίες ενέργειες του νέου δημάρχου "το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί προ ενός πολιτικού και επικοινωνιακού φιάσκου τύπου Καραχασάν".
anatropi2020.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: