12.4.11

Διακίνηση ναρκωτικών ... μέσω courier ...


Από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη μετέφεραν ναρκωτικά δύο άνδρες, 39 και 40 ετών, που συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το... Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Το Σάββατο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, διενήργησαν ελέγχους σε δέματα μέσω εταιρειών μεταφοράς, στα Χανιά.

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε δέμα το οποίο περιείχε ναρκωτική ουσία. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης ήταν ανύπαρκτα πρόσωπα και για το λόγο αυτό κλήθηκε δικαστικός λειτουργός παρουσία του οποίου ανοίχτηκε το δέμα και διαπιστώθηκε ότι περιείχε εννέα αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, συνολικού βάρους 2,4 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Με δεδομένο τον προορισμό του δέματος, ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που προσέλθουν άτομα στο γραφείο της μεταφορικής εταιρίας για την παραλαβή του, να συλληφθούν.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: