29.4.11

Νέα "περίεργη" υπόθεση εξοπλισμών μετά τα υποβρύχια...

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Εντυπωσιακά στοιχεία για μία ακόμα υπόθεση αδιαφάνειaς στις προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων προτίθενται να φέρουν σύντομα στη δημοσιότητα βουλευτές του ΛΑΟΣ μετά από καταγγελίες απόστρατων αξιωματικών που... υπηρετούσαν μέχρι και πρόσφατα σε θέσεις- κλειδιά στο Πεντάγωνο. Η "αποκάλυψη" γίνεται, προφανώς, στο πλαίσιο της σύγκρουσης του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με τον πρώην υπουργό Άμυνας της Ν.Δ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ως ένα νέο επεισόδιο του αλληλοσπαραγμού που έχει προκύψει στους κόλπους της Δεξιάς.
Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν απόστρατα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και φακέλλους να φέρνουν στη δημοσιότητα (μέσω εφημερίδων και ερωτήσεων στη Βουλή) και νέες "περίεργες" υποθέσεις στρατιωτικών εξοπλισμών, κάτι που δείχνει πόσο βαθιά διεφθαρμένο υπήρξε το συγκεκριμένο σύστημα.
'Οπως πληροφορείται η anatropi2020 η νέα υπόθεση αφορά την προμήθεια 2 ελικοπτέρων Super Puma (έρευνας και διάσωσης SAR) από τη Γαλλία, επί θητείας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμβαση την οποία χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Ε. Βασιλάκος -ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε καταγγέλοντας "σόδομα και γόμορα" στις προμήθειες του υπουργείου Άμυνας...
anatropi2020.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: