15.4.11

Απάντηση Μπέου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός...


Τον ξυλοδαρμό του πρώην διαιτητή κ. Μάκη Ευθυμιάδη χαρακτήρισε ως «παρωδία» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άφηνε αιχμές εις βάρος του. Επιλέον, ο κ. Μπέος τόνισε πως δεν... κρύφτηκε, ούτε έστειλε ανώνυμα DVD και επιστολές.

«Δεν ξέρω τι είναι η παρωδία, τι σημαίνει η παρωδία. Ομως θα πω στους κ.κ. της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού ότι παρωδία δεν νομίζω να είναι η εκλογή η δικιά μου αλλά ο ξυλοδαρμός του κ. Ευθυμιάδη με βάση τα ήθη και τα έθιμα που πιστεύουν αυτοί το 2003, που η εικόνα του να φεύγει αιμόφυρτος έκανε το γύρο του κόσμου. Αν αυτό εννοούν παρωδία τότε εγώ συμφωνώ μαζί τους. Εγώ ούτε κρύφτηκα ούτε έχω μάθει να στέλνω ανώνυμα dvd και επιστολές. Αυτές οι τακτικές τους έχουν οδηγήσει να είναι μόνιμα πρωταθλητές», δήλωσε ο κ. Μπέος, ο οποίος λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου
«Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το τι συμφωνεί και τι διαφωνεί, θα πούμε ότι πρόκειται για τη γνωστή σε όλους πάγια τακτική της, αυτή του αδικημένου, σύμφωνα με το ρητό: “φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Επίσης θα θυμίσουμε, πηγαίνοντας μερικά χρόνια πίσω, τόσο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου, το ξυλοδαρμό του διαιτητή κ. Ευθυμιάδη το 2003, που αιμόφυρτος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Φιλιππίδη καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ.

Και εμείς διαφωνούμε με αυτές τις μεθόδους και πρακτικές όπως και με πολλά άλλα θέματα, όπως τα χειρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά ουδέποτε στείλαμε ανώνυμες επιστολές, χρησιμοποιήσαμε μονταρισμένα dvd και προϊόντα υποκλοπών διότι, εγώ προσωπικά, ο Αχιλλέας Μπέος, ουδέποτε κρύφτηκα στη ζωή μου, αντίθετα πάντα βγαίνω μπροστά.

Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι εμπνευστές τέτοιων ανακοινώσεων και πρακτικών ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ανδρικό και δεν διοικείται με “μπροστινούς” και υπαλλήλους. Οι αληθινοί παράγοντες βγαίνουν πάντα μπροστά και διαχειρίζονται οι ίδιοι την όλη κατάσταση» .

Πρόστιμο 15.000 ευρώ

Εν τω μεταξύ, με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο κ. Μπέος λόγω της συμπεριφοράς του στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Λάρισα αλλά και του φραστικού επεισοδίου που είχε με άνθρωπο της θεσσαλικής ΠΑΕ.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: