5.4.11

Σύσκεψη για τις αποκρατικοποιήσεις...


Σύσκεψη για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τις αποκρατικοποιήσεις πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Σε αυτή συμμετείχαν οι κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Ι. Ραγκούσης, Π. Γερουλάνος, Γ. Πεταλωτής, Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας και η κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Σύμφωνα με ... πληροφορίες συζητήθηκε ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου καθώς πρέπει να περάσουν από τη Βουλή, το προγραμμάτων αποκρατικοποιήσεων μέσω του νομοσχεδίου για το θεσμό της επιφάνειας, το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα για την περίοδο 2012 - 2015, και οι ευρωπαϊκές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση θέλει να φτιάξει ένα πολιτικό κέλυφος προκειμένου να αιτιολογήσει με πειστικό τρόπο στην κοινή γνώμη αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδας της την αναγκαιότητα αυτών των πρωτοβουλιών οι οποίες αντικειμενικά έχουν μεγάλο πολιτικό βάρος.

Eτσι ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επανειλημμένες συσκέψεις με τους υπουργούς, τους επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τους συνεργάτες του ώστε να ετοιμαστεί ένας «οδικός χάρτης» για το προσεχές κρίσιμο διάστημα.
TOBHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: