6.4.11

Παναττική απεργία των συμβασιούχων των ΠΟΕ - ΟΤΑ..


Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι συμβασιούχοι στον Νομό Αττικής έπειτα από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Η σημερινή κινητοποίηση είναι η ... απάντηση, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της έπειτα και από την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ, στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης αλλά και της απρόκλητης επίθεσης των δυνάμεων καταστολής στους απεργούς και συμβασιούχους στο Κολωνάκι.

Χθες το μεσημέρι δύο άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν με τη ρίψη δακρυγόνων τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους των ΟΤΑ να προσεγγίσουν το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τελικά, τετραμελής αντιπροσωπεία των συμβασιούχων, οι οποίοι διαμαρτύρονται με αίτημα τη μονιμοποίησή τους συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση

Καμία υποχώρηση στο θέμα των συμβασιούχων στους δήμους δεν πρόκειται να δεχθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, όπως ο ίδιος επισήμανε στον πρόεδρο των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, κατά τη συνάντηση, που είχαν χθες.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: