14.4.11

Επιχείρηση για τη σύλληψη ληστών στο Ηράκλειο...


Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη για την σύλληψη τεσσάρων κακοποιών που φέρονται ως οι δράστες ληστείας- «μαμούθ», η οποία έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Οι... αστυνομικοί φέρεται να έχουν συλλάβει τέσσερις άνδρες από την περιοχή Άνω Βάθεια Ηρακλείου, οι οποίοι είχαν ληστέψει χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ και είχαν αρπάξει 100.000 ευρώ.

Η ληστεία είχε γίνει στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι από δυο κουκουλοφόρους οπλισμένους με καραμπίνες, οι οποίοι είχαν κλείσει τον δρόμο στο αυτοκίνητο ενός ταχυδρομικού υπαλλήλου και το ακινητοποίησαν. Αμέσως μετά, έσπασαν το τζάμι και υπό την απειλή των όπλων τους ανάγκασαν τον οδηγό να τους παραδώσει έξη από τους 12 σάκους που μετέφερε, οι οποίοι περιείχαν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή εξετάσει το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν «εκ των έσω» πληροφόρηση, καθώς έδειξαν να γνωρίζουν ποιοι σάκοι περιείχαν χρήματα και ποιοι αλληλογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων που ανακρίνονται, βρίσκονται και άτομα τα οποία θεωρούνταν υπεράνω υποψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: