6.4.11

Επιζήμια η αναδιάρθρωση...


«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του χρέους», δήλωσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για... σενάρια, πίσω από τα οποία κρύβονται συμφέροντα που θέλουν να γίνει η ελληνική οικονομία ακόμα πιο ευάλωτη. «Κάποιοι θεωρούν ότι η αναδιάρθρωση σημαίνει χάρισμα χρεών... αλλά η αναδιάρθρωση θα ήταν επιζήμια για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε την Τρίτη η Βάσω Παπανδρέου στην ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Είναι επιβεβλημένο μέσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα να γίνονται συζητήσεις και είναι υγιές και γόνιμο... οι βουλευτές μας δε συμπεριφέρονται ως στρατιώτες... εάν υπάρχουν προτάσεις, είμαστε διατεθειμένοι να τις ακούσουμε».

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε ακόμα ότι «κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με σοβαρότητα ότι τα δύσκολα έχουν περάσει. Τα δύσκολα τα ζούμε και είναι μπροστά μας, λέμε την αλήθεια και δεν δημιουργούμε τεχνητή ευφορία». «Υπάρχουν τρύπες και ελλείμματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε... είναι σαφές ότι η κοινωνία δε σηκώνει νέα μέτρα... το θέμα είναι να αναπληρώσουμε τα ελλείμματα δημιουργώντας προοπτική και εκεί είναι το μεγάλο δικό μας στοίχημα», κατέληξε.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: