16.4.11

Τι τρέχει με Λάκη και Alpha; - Γιατί δεν απαντάει στο κανάλι για το συμβόλαιο;..


Ότι ο Λάκης Λαζόπουλος και το Τσαντίρι του είναι… χρυσωρυχείο είναι κάτι που το γνωρίζουν τα στελέχη του Alpha. Γι’ αυτό και εδώ και μήνες προσπαθούν να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του «Mr Τσαντίρι».

Ο ίδιος, όμως, δείχνει να μη βιάζεται. Εξάλλου το... μυαλό του Λάκη γεννά συνεχώς νέες ιδέες τις οποίες και επεξεργάζεται πρώτα και μετά συζητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού Λάκη-Alpha θα γίνει μετά τις γιορτές, όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Με τους Γερμανούς να περιμένουν το «ok» από τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο Λαζόπουλος από τη μία φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει το «Τσαντίρι» που έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών, έχοντας στο μυαλό του και καινούργια concept που θα επιθυμούσε να υλοποιήσει.

Από την άλλη, όμως, ο Λάκης θέλει να ρίξει βάρος στο θέατρο αλλά και στο ιντερνετικό του εγχείρημα, ενώ παράλληλα η συνεργασία του με τον Γιάννη Σμαραγδή είναι στις προτεραιότητές του. Ως γνωστόν, Ο Λάκης θα λάβει μέρος στην καινούργια κινηματογραφική επιτυχία του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», τα γυρίσματα της οποία ξεκινούν το Σεπτέμβριο…

«Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να ρίξει την αυλαία του “Αλ Τσαντίρι”» αποκαλύπτει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Λαζόπουλου, με τους ιθύνοντες του Alpha να το ακούν και να τους λούζει κρύος ιδρώτας, προσφέροντας «γη και ύδωρ» στον Λάκη για να μην τον χάσουν.

Καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις του «Mr Τσαντίρι», πάντως, αναμένεται να παίξει και το φετινό φινάλε της εκπομπής καθώς -όπως έχει τονίσει και ο ίδιος- επιθυμία του είναι στο κλείσιμο της φετινής σεζόν να στήσει ένα… υπαίθριο Τσαντίρι στη γενέτειρά του, Λάρισα...
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: