21.4.11

Κίνηση - ματ από Καμίνη η "κόκκινη κάρτα" στους συνδικαλιστές του 984 ...


Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου της Αθήνας ο Γιώργος Καμίνης, η διαχρονική νομενκλατούρα του 984, άρχισε να φλερτάρει με την νέα ηγεσία της Κοτζιά. Μόλις, ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο πολύπαθο (και πολυέξοδο) Δημοτικό Ραδιόφωνιο, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, Ράπτης και Κουμάντου, προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή τόσο με τον κ. Καμπύλη, όσο και με τον Καμίνη. Ο τελευταίος κατέστησε σαφές ότι ... δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο που είχε χαράξει ο προκάτοχός του, Νικήτας Κακλαμάνης, η Ντόρα και πολύ περισσότερο ο Αβραμόπουλος. «Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους» δήλωνε σε κάθε ευκαιρία.

Όταν ήρθε η ώρα των απολύσεων οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο 984, ακολούθησαν την πάγια τακτική τους. Της προσκόλλησης στη νέα ηγεσία. Αφού έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους, πίστευαν ότι θα είχαν την μεταχείριση που είχαν οι συνδικαλιστές τα προηγούμενα χρόνια. Η κυρία Ελευθερία Κουμάντου (σ.σ. μιλάμε για μεγάλο ταλέντο της ελληνικής δημοσιογραφίας), έφτασε στο σημείο να κρίνει την αποδοτικότητα και τις ικανότητες δημοσιογράφων, που είχαν, θα έχουν και θα εξακολουθήσουν να έχουν και μια, και δύο και τρεις δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Όχι, επειδή είναι αρεστοί στο κάθε Κακλαμάνη, αλλά επειδή πραγματικά το αξίζουν και κρίνονται από την δουλειά τους και μόνο.

Παρά τα ανοίγματα των συνδικαλιστών το σύστημα Καμίνη, τήρησε στο έπακρον την απόφαση που είχε λάβει. Χθες ο δήμαρχος της Αθήνας, γύρισε, και ορθώς έπραξε την πλάτη στον εκπρόσωπο του 984 Κώστα Ράπτη. Με την κίνηση αυτή, έστειλε το μήνυμα ότι δεν προτίθεται να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν τις θεσούλες τους.

Ο Καμίνης, είναι ο πρώτος δήμαρχος που διαχωρίζει τους ρόλους. Άλλο δήμαρχος, και άλλο υπάλληλος και μάλιστα κρατικοδίαιτος. Κάνει ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοί του. Και, τώρα, ο Ράπτης, η Κουμάντου και τα άλλα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Κατάλαβαν ότι πιθανόν να έρθει και η σειρά τους. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον δήμαρχο της Αθήνας, για την στάση που κράτησε απέναντι στους συνδικαλιστές ενός ανύπαρκτου από πλευράς ακροαματικότητας σταθμού.

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Το parapolitika.gr έχει ασκήσει έντονη κριτική (και θα συνεχίσει να το κάνει) στον Καμίνη και τους παρατρεχάμενους τους. Ωστόσο, στην υπόθεση του «Χριστός Ανέστη» υπάρχει μια υπερβολή. Κάποιοι, τεχνηέντως, σήκωσαν το θέμα, έχοντας ως στόχο την παραπληροφόρηση. Η αλήθεια είναι ότι το απαγορευτικό για το «Χριστός Ανέστη» αφορούσε το ξενόγλωσσο ραδιόφωνο του Δήμου. Ένα ραδιόφωνο που απευθύνεται κυρίως και μουσουλμάνους. Τι πιο λογικό από το να δοθεί εντολή να μην εύχονται στους μουσουλμάνους «Χριστός Ανέστη». Σε κάθε περίπτωση, ο Μιχελάκης, ο Κακλαμάνης, πριν εξαπολύουν μύδρους, ας ερευνούν καλύτερα τα θέματα…
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: