20.4.11

Περιμένουν τον Ραγκούση "9.84" και "TV100" ...


Τρόπο να εξαιρεθούν από το καθεστώς που θα μετατρέψει τα δημοτικά ΜΜΕ σε Ανώνυμες Εταιρίες, ψάχνουν οι διοικήσεις των μέσων.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρξει σχετική τροπολογία από τον ...υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, να εξαιρεθούν τα δημοτικά ΜΜΕ και να συνεχιστεί η χρηματοδότησή τους από τους δήμους.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι ο σταθμός θα γίνει ΑΕ και ότι δεν γίνονται συζητήσεις για το αντίθετο αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος γενικός διευθυντής του σταθμού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Εσωτερικών για αποφευχθεί το ενδεχόμενο να γίνει ΑΕ ο "9.84".

Ήδη συζητιέται εντόνως ότι δόθηκε μια πρώτη παράταση, μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να προλάβει να περάσει από τη Βουλή η τροπόλογία.

Αυτή την ώρα, μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη ημερίδα στο αμφιθέατρο του "Αθήνα 9.84", από τους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Τα δημοτικά ΜΜΕ-Παρόν και Μέλλον", κατά την οποία ο ΄Γ. Καμίνης δήλωσε: "Θα παλέψουμε για να μην κλείσει ο "9.84".

Δεν υπάρχουν σχόλια: