1.3.10

Η κυρά μας η (ποντικο)μαμή...


Ο Αυτιάς δικαίωσε με την σημερινή του εκπομπή, όλους όσους τον θεωρούν όνειδος της δημοσιογραφίας.
Κανένα θέμα δεν κατέχει σε βάθος, ούτε καν τα οικονομικά (υποτίθεται ειδικότης του). Φανταστείτε τις γνώσεις του και τον χειρισμό που κάνει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
"Θα΄ρθω στη Χάγη να τα πούμε", πέταξε μια ρουκέτα για να πουλήσει μούρη στον Ευρωβουλευτή των Γερμανών Φιλελευθέρων, Έλληνα Γιώργο Χατζημαρκάκη. Οι ανοησίες δε που είπε στον αέρα και οι βλακώδεις κομπασμοί ήταν τόσο έντονοι, ώστε να...


αναγκάσουν τον Ευρωβουλευτή, να του το πεί κατάμουτρα.
"Μη λες ανοησίες". Ο Αυτιάς, σπουδαίο ταλέντο στο να καταπίνει προσβολές, και να λέει πως ψιχαλίζει την ώρα που τον φτύνουν, πέρασε στο επόμενο ισχυρό όπλο του. Ένα απίθανο τύπο που παριστάνει τον διευθυντή του Ελληνικού Focus. Τον έβαλε μάλιστα να δείχνει στην κάμερα, ένα κατάπτυστο εξώφυλλο με τον Χίτλερ.
Σ' αυτή την φάση που βρισκόμαστε με τους Γερμανούς, και με την αντιπαλότητα που έχει προκύψει σε διάφορα επίπεδα, ωραίο όπλο τους δώσαμε.
Από μια εκπομπή, όπου ο παρουσιαστής της εμποράκος της κιτρινίλας, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ευτελίσει το θέμα, και να δικαιώσει τους επικριτές του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: