30.3.10

Το αστυνομικό τμήμα Πατησίων επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς...


Το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων επισκέφθηκε την Μεγάλη Τρίτη ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την έξαρση της βίας που παρουσιάζεται στην περιοχή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, δήλωσε. «Φτάνει πια» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αντ.Σαμαράς ενημερώθηκε από το διοικητή του τμήματος για την κατάσταση, με αφορμή και το τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά και τη δολοφονία ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ και του εξέφρασε την ανησυχία του, κάνοντας λόγο για ελλιπή στελέχωση και σημαντικά προβλήματα που...αντιμετωπίζει το τμήμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τους χώρους του τμήματος, ενώ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, που είχαν έρθει για να δηλώσουν πως είχαν πέσει θύματα κλοπής.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «ποτήρι που έχει ξεχειλίσει» και ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα.

«Αθώοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάθε μέρα το δράμα της βίας. Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους συμπολίτες μας που βιώνουν τη βία και στους αστυνομικούς που την παλεύουν» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Πρόσθεσε πως όλοι έχουμε την ευθύνη μας, η κατάσταση, όμως, έχει φθάσει στο απροχώρητο και στο «μη παρέκει».

«Φτάνει πια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είπε ότι, όπως και στην οικονομία, έτσι και στα θέματα ασφαλείας, η κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων και την κάλεσε να αφήσει τις δικαιολογίες και να αναλάβει τις ευθύνες της.
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: