15.12.09

Ζαγοριανός: Αίολες οι κατηγορίες εναντίον μου...

Από το περιβάλλον του κ. Ζαγοριανού έγινε γνωστό ότι ο ίδιος χαρακτηρίζει αίολες τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Κανελλόπουλου, για τις οποίες θα κληθεί να απολογηθεί σε εφέτη ανακριτή που θα οριστεί από την Ολομέλεια Εφετών Αθηνών.

Την Ολομέλεια θα συγκαλέσει εντός των ημερών ο...

...πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Εφετείου Γ. Γιαννούλης, στον οποίο διαβίβασε ήδη σχετικό έγγραφο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Φ. Μακρής.

Ακόμη, αναμένεται να διαβιβαστεί προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη για την επιβολή της προσωρινής αργίας στον κ. Ζαγοριανό έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και εκδοθεί βούλευμα για την παραπομπή ή μη του κατηγορουμένου σε δίκη.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλος, εξετάστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ανακριτή Ν. Ζαγοριανούμεταξύ άλλων- οι κ.κ. Ρ. Κεδίκογλου και Γ. Σανιδάς, οι οποίοι πιθανότατα θα καταθέσουν και ενώπιον του εφέτη ανακριτή.
από τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: