21.9.09

Κουρονικολάου...

Την εποχή του Mega, αυτά που έλεγε για τον Κουρή (δίπλα ήμασταν, τ' ακούγαμε) δεν γράφονται. Αργότερα στον Alpha, όπως καταμαρτυρούν αξιόπιστοι συνάδερφοι του, έλεγε τα ίδια και χειρότερα.

Σήμερα τον λέει μάγκα! Προσπαθεί να του φορέσει το φωτοστέφανο του καλού επιχειρηματία. Ποιανού; Του Κουρή, που αν όχι όλη, τουλάχιστον η μισή Ελλάδα τον λέει και τον ξέρει σαν λαμόγιο.

Εκτός, αν ο γεννήτωρ της Αυριανής (ότι χυδαιότερου στον ελληνικό Τύπο) είναι μάγκας επειδή φοροδιαφεύγει, "ξεχνάει" να πληρώσει τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του και κάνει πρωταθλητισμό στις απάτες.

Τα...

...πλαστά και εικονικά τιμολόγια που αποκάλυψε το Nonews-NEWS και φρόντισε να συγκαλύψει δια των κυρίων Μπέζα και Αλογοσκούφη, είναι μία από τις πολλές απάτες. Ο Χατζηνικολάου αυτά κάνει πως δεν τα βλέπει (να δούμε τι θα κάνει όταν θα στήσουν τον "μάγκα" στο σκαμνί).

Από την άλλη, κηρύσσει πόλεμο στα blogs. Αυτά που τον ενοχλούν. Φτάνει δε στο σημείο να ζητήσει από τους ακροατές και τους αναγνώστες του να γίνουν χαφιέδες και συνοδοιπόροι του στο βρώμικο πόλεμο. Φυσικά και στηρίζουμε το troktiko, που αυτή τη στιγμή δέχεται τα πυρά του.

Ο Κουρονικολάου ξεκίνησε ένα πόλεμο που είναι βέβαιον πως θα τον χάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: