4.9.09

"Τι κανιβαλισμοί και τρίχες, άντε γεια σας θα πρεπε να πει" ...

Τι λέει στην επιστολή του ο Βουλγαράκης...
Ο Τράγκας είπε απόψε στο δελτίο του ALTER το αυτονόητο. Αντί οι διάφοροι Βουλγαράκηδες να μιλάνε για κανιβαλισμούς και τα τοιαύτα, θα πρεπε (προ πολλού) να...

είχαν πει "άντε γεια σας" . Βεβαίως, την ώρα που διάλεξε να το πει ο Βουλγαράκης, μάλλον, μετά το ξαδελφάκι το Λιάπη, ρίχνει κι αυτός μια μαχαιριά στην πλάτη του "Κουρασμένου" .

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής παραίτησης έχει ως εξής:

«Στη διαδρομή κάθε πολιτικού, έρχεται η στιγμή που πρέπει να πει το Μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι.

Στη διαδρομή μου επέλεξα να αγωνίζομαι για τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Να είμαι στρατιώτης της. Ειδικά σε αυτή την ιστορική συγκυρία που το κόμμα δίνει μία κρίσιμη μάχη για το εθνικό συμφέρον και το μέλλον της πατρίδας μας, όλοι οι Νεοδημοκράτες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και να αγωνιστούμε για τη νίκη.

Αυτό θα πράξω και εγώ, όπως από παιδί πάντοτε έκανα, στα Πανεπιστήμια στις γειτονιές της Αθήνας, στη Βουλή, και στις κυβερνητικές θέσεις που μου εμπιστευθήκατε. Και θα το πράξω με αίσθημα ευθύνης, παραμερίζοντας το προσωπικό μου συμφέρον. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης, αλλά όχι από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή.

Η απόφασή μου αυτή δεν συνιστά ούτε υποχώρηση ούτε παραδοχή αδυναμίας. Η σχέση μου άλλωστε με τους συμπολίτες μου της Α Αθηνών είναι συνεχής, στέρεα και αδιαταρακτη. Υπαγορεύεται, ωστόσο, από την πεποίθησή μου, ότι θα πρέπει να κριθώ με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι με βάση τα ψεύδη των πολιτικών μου αντιπάλων.

Αυτό όμως μπορεί να γίνει σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο, προφανώς όχι τώρα και σε καμία περίπτωση, σε βάρος της παράταξης.

Είμαι βέβαιος ότι ο χρόνος θα δικαιώσει την επιλογή μου και θα ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης που χρόνια τώρα έχω με τους Νεοδημοκράτες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: