4.9.09

Μαυρίστε τους Μαυρογιαλούρους...


Το Troktiko σήκωσε την σημαία. Μαυρίστε τους. Συμφωνούμε. Τα Blogs πρέπει να είναι ενωμένα. Να δείξουν την δύναμή τους. Διαβάστε το:
Μαυρίστε τους! Ξέσκισαν τον Έλληνα πολίτη και προσκύνησαν τα ΜΜΕ και την διαπλοκή που οφείλει στο ΙΚΑ...
Πείτε μας έναν λόγο που κάποιος θα πάει να ψηφίσει την Γιάννη Παπαθανασίου. Τώρα κ.Παπαθανασίου που κατέβηκες από το σκάφος μπορούμε να τα πούμε...κατάφατσα. Είσαι από κάτω.
Ξέσκισες τον Ελληνικό λαό με τους φόρους και κάλυψες την φοροδιαφυγή κάτι που ομολόγησε ο Καραμανλής!
Μην μας πει ότι δεν είχε τρόπο να το κάνει. Πόσους...
μήνες φωνάζουμε στον Αλογοσκούφη και μετά στον Παπαθανασίου για το μεγάλο σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια Κουρή; ΔΕΝ ΤΟ έστειλαν στον εισαγγελέα. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Αποφάσισαν να μας ρημάξουν τις τσέπες και την ίδια ώρα να αφήνουν ασύδοτους όσους τους έγλειφαν. Όλα τα ΜΜΕ. Γιατί κ.Παπαθανασίου δεν βάζετε λουκέτο στα ΜΜΕ που χρωστάνε στο ΙΚΑ; Αν ήταν ιδιώτης θα τον είχατε κλείσει φυλακή.

Γιαυτό ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ τον Γιάννη Παπαθανασίου και τον Γιώργο Αλογοσκούφη! Δεν έκαναν τίποτα για τον απλό πολίτη και ....προσκύνησαν τα συγκροτήματα.
Ο Αλογοσκούφης είναι στην φωτογραφία με τον κολλητό του Π.Βουρλούμη που διώκεται για κακουργήματα αναφορικά με τον ΟΤΕ. Ο Βουρλούμης όμως παραμένει πρόεδρος στον ΟΤΕ. Είναι σκανδαλώδες να μην τον έχουν θέσει ούτε σε ...διαθεσιμότητα.
Αλλά ποιος να τα πει αυτά; Τα ΜΜΕ που εκπροσωπούν την διαπλοκή και παίρνουν διαφήμιση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: