12.9.09

Ο ημιμαθής χούλιγκαν και ο άβουλος διεκπαιρεωτής...

kourdistoportocali.blogspot.com
Απο την Αιμιλία Μπενάκη

Ακριβώς έτσι.
Απο τα ξέκωλα που έβαζε στα εξώφυλλα του MAX, στο οποίο διετέλεσε επι μακρόν διευθυντής -εως το βαθύ γήρας-ο κος Μανώλης Αναγνωστάκης βρέθηκε συμπαρουσιαστής του Μέγκα Σαββατοκύριακο.
Μοναδικό του προσόν (εκτός του οτι είναι θαμώνας στις σουίτες του γηπέδου Καραισκάκη), η γνωριμία του με τον Φώτη Μπόμπολα και η στενή φιλία του με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Παρότι ξόδεψε την επαγγελματική του ζωή παρατηρώντας με τη λούπα βυζιά, ρόγες και κωλαράκια (που προόριζε για τα εξώφυλλα του MAX), αυτό στάθηκε αρκετό για να τον μετατρέψει σε "βαθύ γνώστη" της πολιτικής μας ζωής.
Το αγόρι που λατρεύει τις αποχρώσεις του ροζ, του φούξια και του κόκκκινου στους σκελετούς των γυαλιών του-προσδίδοντας κάτι βαθιά αλμοδοβαρικό στην όλη του εμφάνιση-έλαβε την εντολή (απο τον Φώτη και τον Χρήστο) να...

επιτεθεί στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που φιλοξενούσε στην εκπομπή του και να του ζητήσει κατάθεση-απολογία για την αποπομπή του αγαπημένου της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, απο τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ο κος Παπακωνσταντίνου, με στωικότητα και υπομονή κράτησε χαμηλούς τόνους απέναντι στον παρουσιαστή που εδονείτο απο εκσυγχρονιστικό παραλήρημα.
Δίπλα του ο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, προτίμησε για μια ακόμη φορά να τσαλακώσει την οποια καριέρα του (ακόμη κι εκείνη του διεκπεραιωτή- θυρωρού της Ιπποκράτους), ανεχόμενος, ωσαν ταλαίπωρο και άβουλο κανίς, τους βερμπαλισμούς του συμπαρουσιατή του.
Θέαμα οικτρό που ένας Δημήτρης Τάκης, δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του. Οχι τέτοιο ξεπεσμό.
Ο τρίτος της παρέας (Γιάννης Σαραντάκος), διατήρησε την αξιοπρέπειά του αρκούμενος στο ρόλο του σιωπηλού θεατή, με ελάχιστες παρεμβάσει στη κουβέντα.
Η πλάκα είναι οτι στο τέλος της συνομιλίας, ο ημιμαθής χούλιγκαν Αναγνωστάκης απαίτησε απο τον Παπακωνσταντίνου, την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή τους.
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι κανένα απο τα λιγοστά Σαββατοκύριακα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ως τις εκλογές δεν είναι για πέταμα.
Εχει πολύ πιο όμορφα πράγματα να κάνει τα πρωινά του Σαββάτου, όπως το να περιποιείται τον μικρό κήπο του σπιτιού στην Ερυθραία, απο το να ρίξει λίπασμα στην ξιπασμένη ημιμάθεια μεσήλικων τηλεπερσόνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: