12.9.09

Ο Κετσπάγια δικαιολόγησε τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο για τα συνθήματα...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Καβάλα δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες του κόσμου εναντίον της ομάδας και εναντίον του, με χαρακτηριστικό σύνθημα το «Ερνέστο Βαλβέρδε», λέγοντας οτι «λογικό είναι ο κόσμος να μην είναι ευχαριστημένος».

Πάντως, ο Γεωργιανός τεχνικός κάλυψε τους παίκτες, στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως...

οι ποδοσφαιριστές είναι επηρεασμένοι με τα όσα ακούγονται.

«Είναι λογικό ο κόσμος να μην είναι ευχαριστημένος. Δεν υπάρχει άλλη άποψη. Ομως παίξαμε το δεύτερο ματς, δεν ήταν το προτελευταίο για να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Υπάρχουν σημαντικά μπροστά μας και έχουμε απουσίες».

Για την εικόνα του ματς, τόνισε:

«Μας προβληματίζει σίγουρα η εικόνα παρότι δεν έχω παράπονο γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν ήταν εύκολο γιατί η Καβάλα είχε κάποιους γρήγορους παίκτες.

»Πιέσαμε αλλά δεν βρήκαμε τους διαδρόμους ώστε να βάλουμε γκολ και να νιώθουμε πιο άνετα. Όσο δεν βάζεις υπάρχει πίεση, άγχος, κάτι που κάνει πιο δύσκολο να πετύχεις αυτά που θες».

Στη συνέχεια, ο Κετσπάγια είπε:

«Είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και βλέπετε τι γίνεται γύρω. Δεν ζούμε σε άλλο τόπο. Όλοι έχουν παράπονα. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, παρόλο που στα επίσημα παιχνίδια είχαμε κερδίσει.

»Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Περιμένουμε παίκτες να γυρίσουν στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας».
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: