18.9.09

Με εξώδικο η Μανωλίδου ζητάει την "ελευθερία" της από τον ΑΝΤ1...

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 έστειλε η Ευγενία Μανωλίδου επιθυμώντας να διακόψει την συνεργασία της με τον συγκεκριμένο σταθμό. Το συμβόλαιο που είχε ήταν 1+1 χρόνο αλλά η ίδια είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με το «κόψιμο» της από τον Πρωινό Καφέ και κυρίως με τον τρόπο που έγινε.
Την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα ο τρόπος και κυρίως η ανακοίνωση με την οποία ο σταθμός ανακοίνωνε τους παρουσιαστές της πρωινής τους ζώνης. Η ίδια δεν είχε ενημερωθεί μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν θα παρουσιάσει την μακροβιότερη εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης και το έμαθε από τα...



δημοσιεύματα του τύπου.

Μάλιστα άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος αποκάλυψε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ότι όταν η ίδια απευθύνθηκε στους ιθύνοντες του καναλιού για κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι δεν θα «σερβίρει» τον καφέ την καθησύχαζαν λέγοντας της ότι γράφουν ανοησίες!!!

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι ένα άλλο σημείο που ενόχλησε την κυρία Μανωλίδου είναι ότι όλη η συμφωνία της με τον ΑΝΤ1 είχε αφεθεί επίτηδες στον αέρα αφού η ίδια είχε συμβόλαιο 1+1 χρόνο μόνο για την παρουσίαση του ριάλιτι παιχνιδιού «Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», μόλις το ΕΣΡ αποφάσισε την οριστική διακοπή του η Ευγενία έμεινε ξεκρέμαστη.

Έτσι παρόλο που η κυρία Μανωλίδου έκανε φωτογραφήσεις και δοκιμαστικά για την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ ο σταθμός την άφηνε ξεκρέμαστη χωρίς ουσιαστικά να της κάνει συμβόλαιο για την παρουσίαση του πρωϊνού. Η κυρία Μανωλίδου λοιπόν, επειδή δεν είχε τίποτα στα χέρια της- καφέ και συμβόλαιο- αποφάσισε να σπάσει το συμβόλαιο της, που είχε για την «Στιγμή της αλήθειας»-, προκειμένου να μπορέσει να φύγει.

Έτσι όταν τελικά την «άδειασαν» με μια ανακοίνωση ότι θα την χρησιμοποιήσουν σε κάτι άλλο η ίδια ένιωσε πάρα πολύ άσχημα για το «παιχνίδι» που της είχαν παίξει. Ποτέ δεν της εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους ο σταθμός δεν προχώρησε μαζί της τον Πρωινό Καφέ. Τώρα η Ευγενία θέλει την ελευθερία της και μάλιστα από καλά πληροφορημένες πηγές μας συζητάει ήδη με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Για όποια νεώτερη εξέλιξη θα ενημερωθείτε άμεσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Πάντως θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα η Ευγενία Μανωλίδου θα μείνει εκτός τηλεόρασης.
www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: