25.3.09

Δεν είναι κουρασμένος...

Βρήκαν ευκαιρία με τις παρελάσεις να τον στηρίξουν...
O απόηχος της δήλωσης που φέρεται να έκανε ο κ. Καραμανλής περί κόπωσης και εξόδου από την ηγεσία της ΝΔ σε περίπτωση ήττας στις εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο των πολιτικών σχολίων, στο περιθώριο των εκδηλώσεων. Στήριξη στον πρωθυπουργό παρείχαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.
«Ο Κώστας Καραμανλής είναι η μόνη σταθερά στο πολιτικό μας σύστημα και με την δική του...

καθοδήγηση και την αποφασιστικότητά του η χώρα μας θα βγει από την κρίση πιο δυνατή» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου από την Τρίπολη.
Στη Λιβαδειά βρέθηκε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάννη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν αισθάνεται κουρασμένη απάντησε: «Όπως βλέπετε είμαι ακμαιότατη, όπως είναι όλη η κυβέρνηση».

Ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ίδιο θέμα: «Δεν καταλαβαίνω όσα λέγονται, γιατί όσοι εργάζονται προφανώς και κουράζονται. Αλίμονο αν όσοι εργάζονται, όσοι κοπιάζουν, όσοι επιχειρούν να επιλύσουν προβλήματα δεν αισθάνονταν και κουρασμένοι. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι με αυτούς που εργάζονται. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι με αυτούς που δεν εργάζονται και για αυτό είναι και ξεκούραστοι».

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάσης Παπαληγούρας, στο περιθώριο του εορτασμού για την 25η Μαρτίου, δήλωσε από την Κόρινθο:«Έχει κουραστεί ο κόσμος πια αντί να αναδεικνύονται από τα ΜΜΕ τα ουσιώδη της πολιτικής, να αναδεικνύονται τα κουτσομπολίστικα».

«Η κυβέρνηση, προχωράει με σταθερότητα, ο πρωθυπουργός προχωράει ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει εγκριθεί από τον ελληνικό λαό σχετικά πρόσφατα, λιγότερο από ένα χρόνο. Σας πληροφορώ, πως το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί» πρόσθεσε.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εθνική πρόκληση. Μπροστά σε κρίσιμες επιλογές. Απαιτείται από όλους εγρήγορση. Σοβαρότητα. Υπευθυνότητα. Δεν είναι ώρα για ανεύθυνα μικροκομματικά παιχνίδια. Έχει μεγάλο κόστος, ειδικά αυτή την ώρα, ο λαϊκισμός. Έχει μεγάλο κόστος για τη χώρα η πολιτική του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη.
Πηγή ΝΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: