29.3.09

Θεόδωρος Τενέζος: 44 μέρες απεργός πείνας απέναντι στα καρτέλ...

Από www.madata.gr
Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την απίστευτη αναλγησία του επίσημου κράτους απέναντί του και κατ’ επέκταση απέναντι σε κάθε Έλληνα πολίτη, την άκρατη συμπαράσταση στους μεγαλοεπιχειρηματίες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, καταγγέλλει ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, που εδώ και ημέρες κάνει πολιτική απεργία πείνας έξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Ο κ. Τενέζος, που ο αγώνας του έχει καλυφθεί από σχεδόν όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού, καταγγέλλει πολύ απλά ένα...


ακόμη καρτέλ στον ελληνικό χώρο. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το καρτέλ του χάλυβα, που σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος -καθώς επικαλείται στοιχεία που έχει στη διάθεσή του- του κατέστρεψε το βιός που δημιούργησε από το τίποτα, με προσωπικό κόπο και ιδρώτα.



Καταγγέλλει δε ότι βρίσκει ερμητικά κλειστές τις πόρτες του κράτους, όταν ζητά τη βοήθειά του. Τη βοήθεια που εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένο το κράτος να του παράσχει.

Ο κ Τενέζος μιλά για ελεγχόμενα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, που αδυνατούν να καλύψουν το θέμα του, τη στιγμή που ξένα δίκτυα έχουν αφιερώσει χρόνο και κόπο στο ζήτημά του.

Στα αιτήματα του απεργού πείνας είναι η άμεση απομάκρυνση των μελών της Επιτροπής που έχουν μηνυθεί στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, η διεξαγωγή έρευνας για τις καταγγελίες που έχει κάνει εδώ και 2,5 χρόνια και η προστασία των θυμάτων των καρτέλ.

Τενέζος, λασπολογία εναντίον μουΟ Θεόδωρος Τενέζος έχει στήσει μια σκηνή έξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κότσικα και από εκεί, έχοντας τοποθετήσει μια live cam, διαμαρτύρεται για την προστασία που –όπως λέει- παρέχει η κυβέρνηση και η Επιτροπή Ανταγωνισμού στους μεγαλοβιομηχάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: