1.2.21

Και το όνομα επί τάπητος…


Τα νερά στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να ταράξει για άλλη μία φορά η αποστροφή του λόγου του Ανδρέα Σπυρόπουλου περί συζήτησης και γύρω από το όνομα του κόμματός του.

Ειδικότερα, σε μία συνέντευξή του στο... «Καρφί», ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων πως «το φθινόπωρο, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής, συντεταγμένα θα τα συζητήσουμε όλα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, τον συλλογικό τρόπο λειτουργίας μας, αλλά κυρίως θα μιλήσουμε για το αύριο». 

Έτσι, με μία μόνο φράση του κατάφερε να στείλει τρία διαφορετικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και πάντως προς την πλευρά της ηγεσίας. Πρώτον, ότι δεν θα πρέπει να αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού να μη γίνουν τον Νοέμβριο, όπως προβλέπει το καταστατικό, δεύτερον, ότι επί τάπητος θα τεθούν τα πάντα και μεταξύ αυτών το όνομα του χώρου, την ώρα που έχει αρχίσει να θεριεύει ξανά στο παρασκήνιο η συζήτηση περί επιστροφής στο «ΠΑΣΟΚ» και τρίτον ότι θα τεθεί θέμα λειτουργίας του κόμματος, αφού δεν είναι λίγοι στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής που θεωρούν ότι οι διαδικασίες δεν είναι τόσο …δημοκρατικές όσο θα έπρεπε. Κοινώς, άρχισαν τα όργανα…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: