27.2.21

Ρόδος: Εμβολίασαν παράνομα και συγγενή του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Παππά...



Νέο κρούσμα παράνομου εμβολιασμού έγινε πριν από περίπου 20 ημέρες στο Προνοιακό Ιδρυμα του Αγίου Ανδρέα, όταν στην προγραμματισμένη διαδικασία για τα μέλη της διοίκησης βρέθηκαν και …συμπληρώματα!

Βεβαίως δεν έχει... λόγο, δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα και είναι νεότατη η κ. Μητσού. Επομένως δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα!

Σημειώνουμε πως στο προκείμενο, δεν είχε σχέση ο βουλευτής κ. Παππάς...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στον sky που αποκαλύπτει και αυτή την περίπτωση, η κ. Μαρία Μητσού, δικηγόρος το επάγγελμα, σύζυγος του δικηγόρου κ. Χαραλάμπους, εμβολιάστηκε παρανόμως στον Αγιο Ανδρέα, αφού ο σύζυγος της είναι μέλος της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου και πρώτος ξάδελφος του βουλευτή Γιάννη Παππά.

Είναι αξιοσημείωτο πως για την συγκεκριμένη περίπτωση εμβολιασμού, η πρόεδρος της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Κορακάκη γνώριζε, αφού ήταν παρούσα.

Ακόμη, πολλοί ήταν παρόντες, εργαζόμενοι, διοικητικοί και άλλοι υπάλληλοι ενώ την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος εμβολιασμός των ατόμων που εμβολιάσθηκαν μαζί με την κ. Μητσού στις αρχές Φεβρουαρίου.

Πηγή: skyrodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: