28.2.21

Τελευταίος και καταϊδρωμένος Λιγνάδης...



... στον ΣΚΑΪ (με έκτακτο το Open)...
Ετσι χειρουργικά υποβαθμίζεται ένα θέμα, ο Νίκος Στραβελάκης το παίζει ακριβώς πριν τα αθλητικά.
Καταπληκτικό αλλά το θέμα #Λιγνάδη έχει «θαφτεί» από τον ΣΚΑΪ, τι έγινε ρε παιδιά, τι συνέβη; Δεν το βλέπουμε στις εκπομπές του καναλιού, ενώ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχεδόν έγινε αόρατο.

Χθες, Σάββατο, η... προφυλάκιση Λιγνάδη έπαιξε στον ΣΚΑΪ τελευταία είδηση. Για δύο λεπτά. Στις 20:46, μία ώρα μετά την έναρξη του δελτίου. Πριν τα αθλητικά. Δείχνει, μοιάζει, πως αν μπορούσαν δεν θα το έπαιζαν ούτε τότε! Τι και αν έχουμε ένα κατηγορητήριο φωτιά, τι και αν μιλάμε για βιασμούς ανηλίκων επί 30 χρόνια (!), ο ΣΚΑΪ το «εξαφάνισε». Γιατί, άραγε; Για πολιτικούς λόγους; 

Ποιο MeToo τώρα, στα σκουπίδια το MeToo, εμείς εδώ κάνουμε δημοσιογραφία τύπου ΣΚΑΪ. Και αν ο Νίκος Στραβελάκης έχει κλείσει καλεσμένους, τους ακυρώνει. Σιγά το δύσκολο...

Στον αντίποδα, στις 2:14 τα ξημερώματα της Παρασκευής, το Open επιδεικνύοντας δημοσιογραφικά αντανακλαστικά, έβγαλε έκτακτο δελτίο Ειδήσεων με την Ευλαμπία Ρέβη για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τελικά, όλες οι εκπομπές του ΣΚΑΪ (ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο) έχουν γίνει Survivor» γράφει στην αυριανή «Εφημερίδα των Συντακτών» (Δευτέρα 1/3) ο Θεόδωρος Γεωργίου, καθηγητής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ. «Η απάντηση όλων: ακροατών, τηλεθεατών και αναγνωστών είναι καταφατική, δηλαδή ναι. Δηλαδή, όσοι βλέπουν τηλεόραση ΣΚΑΪ για ενημέρωση, βλέπουν Survivor, όσοι ακούν ραδιόφωνο ΣΚΑΪ, παίζουν στο παιχνίδι και όσοι διαβάζουν το skai.gr τους εύχομαι καλό κουράγιο. Τελικά, όλοι οι Έλληνες πολίτες θέτουν το ερώτημα γιατί "το συγκρότημα του ΣΚΑΪ" επιδιώκει όλες τις εκπομπές του να τις κάνει "Survivor"; Τι σημαίνει αυτό για την πολιτική κοινωνία μας;».

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: