24.2.21

Η Κατερίνα Καινούργιου «έσβησε» τον Κούγια...


Όταν καταφέρνεις να εξοργίσεις τον Αλέξη Κούγια με την πρώτη, μόλις, ερώτησή σου, τότε έχεις πετύχει κάτι ανεπανάληπτο. 

 Το κατάφερε η... Κατερίνα Καινούργιου (ω ναι!) το πρωί οδηγώντας τον γνωστό ποινικολόγο να κλείσει άρον άρον το τηλέφωνο. 

 Μία ερώτηση έκανε μόνο η Καινούργιου, η απλή «παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών» όπως συστήθηκε αλλά μόνο αυτό δεν είναι τελικά: για το αν ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση παιδεραστών ή παιδόφιλων.

 Οπότε ο δικηγόρος άρχισε να λέει για τα θύματα και τους μάρτυρες, εναντίον τους φυσικά, για μία γυναίκα που ήταν ερωτευμένη με τον Λιγνάδη και διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα. «Και τι μας νοιάζει αυτό, αν είχε κι άλλη σχέση;» ρωτάει η Κατερίνα Καινούργιου κι εκεί, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας της κλείνει κατάμουτρα το τηλέφωνο. 

 Βρε μπράβο στην Κατερίνα.

 Πρέπει να πούμε το εξής: στην περίπτωση του #MeToo διάφορες «ελαφρές» παρουσιάστριες πρωινάδικων, όπως είναι η Καινούργιου, η Χρηστίδου, η Μελέτη, η Σκορδά, η Γερμανού κ.ά. (που μόνο «ελαφρές» δεν είναι), αποδεικνύονται πολύ πιο αξιοπρεπείς, σοβαρές και to the point από πολλούς, πάρα πολλούς δημοσιογράφους, με μεγαλύτερο -θεωρητικά- ειδικό βάρος.

 Ολες τους είναι θαυμάσιες... Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: