21.9.20

Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι...


...κι έτυχε η μέρα Σάββατο…

Η παλιά παροιμία που έδειχνε ότι οι γνωστοί για την …τσιγκουνιά τους Εβραίοι δεν πήγαιναν ποτέ να ψωνίσουν, αντίθετα το ανέβαλαν συνέχεια και όταν ξεκινούσαν να πάνε, ήταν τελικά Σάββατο, οπότε λόγω θρησκείας δεν... γίνονταν παζάρια, βρίσκει την εφαρμογή της (σε μεγάλο βαθμό) στη σχέση της Φώφης Γεννηματά με τις συνεντεύξεις Τύπου.

Από τότε που ανέλαβε τα ηνία του κόμματός της δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη Τύπου. Ποτέ! Ούτε καν στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ή όταν κέρδισε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου του 2017. Τώρα όμως, το αποφάσισε, στο πλαίσιο της προσπάθειας να φανεί ότι το Κίνημα Αλλαγής θα κάνει τα πάντα για να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή του τόπου και η ίδια θα κάνει πλέον ηγετικές κινήσεις.

Και πάνω που είχε ανακοινωθεί η πρώτη της συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για την προσεχή Τετάρτη, ήρθαν τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική και την ακύρωσαν. Η συνέντευξη αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σε νέο χρόνο.

Γιατί στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν με τη δημόσια Υγεία και επιπλέον έμαθαν καλά όλο το τελευταίο διάστημα να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους, να έρθουν σε επαφή με τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, τώρα και για να …εκτεθούν στη βάσανο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: