1.9.19

Δε θέλω πλέον άσματα για τα πλεονάσματα...

*** Τα ΜΑΤ μπήκαν στο Κ*ΒΟΞ έριξαν δακρυγόνα σε κλειστό χώρο και...

αντί να τους ευγνωμονούν που προσέφεραν κάπνα, κάνοντας το χώρο όμοιο με ροκ συναυλίας, διαμαρτύρονται. Με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι αυτοί οι Μαδουραίοι.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Μέρκελ, δεν συζήτησε για τα πρωτογενή πλεονάσματα, για τα οποία θα συζητήσει το 2021, που ούτως ή άλλως από την επόμενη χρονιά μειώνονται στο 2,2%. Μιλάμε για πρότυπο διαπραγματευτικής ικανότητας και αποτελεσματικότητας.

*** Η κυβέρνηση θα κάνει το μαγικό. Θα αυξήσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 13%, δηλώνοντας ότι οι καταναλωτές δεν θα δουν αύξηση. Ανέλαβε ο γέρων Παΐσιος σύμβουλος του Χατζηδάκη και δεν το πήραμε χαμπάρι.

*** Ακυρώνονται οι εξετάσεις για τους οδηγούς άνω των 75 ετών. Έτσι και θα απολαμβάνεις την οδήγηση και θα παίζεις σε reality επιβίωσης.

*** Ο Γιώργος Πατούλης ορκίστηκε Περιφερειάρχης στο Ζάππειο. Αλλά αυτό ήταν η μισή δουλειά. Σύντομα θα τοποθετηθεί χρυσή πλακέτα στην είσοδο του κτηρίου για να θυμίζει αυτό το ιστορικό γεγονός.

*** Ο Κώστας Μπακογιάννης πήγε στο Παρίσι για μία μέρα ώστε να δει πώς καθαρίζουν τοίχους και πεζοδρόμια στη γαλλική πρωτεύουσα. Εκεί ανακάλυψε πώς χρησιμοποιούν νερό και σαπούνι, κάτι που σοκάρει ως αποκάλυψη την οποία είναι αδύνατο να κάνει κανείς αν δεν έχει πάει στο Παρίσι...

Δημήτρης Σούλτας
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: