1.6.15

Κουρουμπλής: Δεν θα έπρεπε καν να υπάρξει θέμα Παναρίτη...

Κουρουμπλής: Δεν θα έπρεπε καν να υπάρξει θέμα ΠαναρίτηΤην αντίθεσή του με την επιλογή της Ελένης Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ εξέφρασε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός Υγείας,τόνισε ότι...
παρόλο που δεν ήταν στους 41 βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή-βέτο, θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να προκύψει καν το συγκεκριμένο θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή που χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων και ενότητα,μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στον Γιάνη Βαρουφάκη και τις φήμες περί απομάκρυνσής του από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας  μόνο ότι πρέπει να γίνει προσεκτική διαχείριση με τον υπουργό Οικονομικών.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, αυτή θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι σίγουρα - όπως είπε - θα υπάρξουν δυσκολίες και προβληματισμοί μέχρι την τελευταία στιγμή. Τόνισε πάντως ότι δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν απώλειες και προσφυγή στις κάλπες.

Για τις διαπραγματεύσεις σημείωσε ότι βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο της πορείας των συζητήσεων και πρέπει να βρεθεί ένας κοινός στόχος ανάμεσα στις δύο πλευρές...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: