30.6.15

Μάρδας για Θεοχάρη: Ψεύδεται!...

Αν μου ζητούσαν σχέδιο για δραχμή θα έφευγα...
Διαψεύδει κατηγορηματικά τις δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη περί...
προετοιμασίας για επιστροφή στη δραχμή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, επισημαίνοντας ότι αν του ζητούσε η κυβέρνηση να επεξεργαστεί ένα παρόμοιο σχέδιο θα παραιτούταν. Διάψευση υπήρξε νωρίτερα και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Μάρδας αναφέρει ότι τα όσα αναφέρει ο Χάρης Θεοχάρης είναι ψευδή και τονίζει «όλοι έχουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές. Η παραμονή της χώρας στο ευρώ, ήταν η δική μου κόκκινη γραμμή». 

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα

«Ο κος Θεοχάρης (ΠΟΤΑΜΙ) προ λίγης ώρας ανακοίνωσε τη Βουλή ότι ομάδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο οποίο προΐσταμαι, εργάζεται στο Πρωθυπουργικό γραφείο στο Μαξίμου, και ετοιμάζει το έδαφος για να μεταβούμε στη δραχμή!!!

» Πρώτον. Αυτό είναι ψευδές.

» Δεύτερον. Αν μου το ζητούσαν δε θα το έκανα, γεγονός που θα οδηγούσε στην άμεση παραίτησή μου.

» Τρίτον. ΌΛΟΙ έχουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές. Η παραμονή της χώρας στο ευρώ, ήταν η δική μου κόκκινη γραμμή, όχι της τελευταίας στιγμής, αλλά από το 1992 και με ιδιαίτερα εμφανή τρόπο από το 2010. 

» Όσοι πιστεύουν ότι η δραχμή θα σώσει τη χώρα, ας μας δώσουν πρώτα το μέγεθος της ζημίας που θα προκληθεί, κάτι που ΟΥΔΕΙΣ από αυτούς Δεξιούς ή Αριστερούς, το έκαναν έως τώρα! Τέλος το GREXIT δεν είναι σύνθημα που άνθισε τώρα. Κάποιοι άλλοι από παλαιότερα φρόντισαν για τον σπόρο»!...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: