30.6.15

Διαψεύδει η Εθνική Τράπεζα τα περί έλλειψης χρημάτων...

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΔημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναπαράγεται στο διαδίκτυο, ότι τελείωσαν τα διαθέσιμά της σε μετρητά και κατά συνέπεια υπάρχει πρόβλημα εφοδιασμού των καταστημάτων της και των ΑΤΜ της, διαψεύδει κατηγορηματικά η Εθνική Τράπεζα.

«Κανένα... τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, η τροφοδοσία των καταστημάτων και των ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας συνεχίζεται απρόσκοπτα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 ανεφοδιασμοί από το Σάββατο 27/06/2015.

Νωρίτερα σήμερα, σε δηλώσεις του στο newsbeast.gr, ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας ανέφερε πως παρουσιάστηκαν προβλήματα ρευστότητας σε τραπεζικές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ σε υποκαταστήματα της τράπεζας στην επαρχία, μία ημέρα μετά την επιβολή capital controls από το πρωί της Δευτέρας.

Το ίδιο στέλεχος διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αφορούν μόνο σε ΑΤΜ που βρίσκονται στην επαρχία και που καθυστέρησαν να ανεφοδιαστούν με χρήματα. Παράλληλα, τόνισε ότι τα επίμαχα προβλήματα αποκαθίστανται αυτή την ώρα με συντονισμένες προσπάθειες της τράπεζας.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: