9.3.19

Ψωμιάδης: O βασιλιάς του πινγκ πονγκ...


Η αλήθεια είναι ότι για τους φαν του είδους ήταν ένα σοκ. Ο Παναγιώτης —aka Πανίκας— Ψωμιάδης ανακοίνωσε ότι εφέτος δεν θα ντυθεί κάτι για τις Απόκριες.
Ο...
άνθρωπος που όρισε το (πολιτικό) καρναβάλι ως έφιππος Ζορό και έγινε ως και αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo (εδώ), ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι εφέτος δεν έχει τέτοια:

«Μέρες περισυλλογής και προβληματισμού για τη Μακεδονία μας μετά την προδοσία των Πρεσπών, θεωρώ πως δεν είναι πρέπον να φορέσω φέτος αποκριάτικη στολή», μας πληροφόρησε με ανάρτησή του στο Facebook.
Ομως, δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες. Και για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του, καθώς διεκδικεί τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης και πιστεύει πως μπορεί και αυτός να είναι στη β’ Κυριακή —άλλωστε οι κατά τα άλλα σοφοί και νοικοκυραίοι Θεσσαλονικείς τον εξέλεγαν πανηγυρικά νομάρχη τους—, ντύθηκε παίκτης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, δηλαδή του πινγκ πονγκ.
Ο 71χρονος κ. Ψωμιάδης επέδειξε κάποιες δεξιότητες, πχ. ήξερε να κρατάει σωστά τη ρακέτα πιάνοντάς την από τη λαβή, και τίμησε με την παρουσία του τον ΑΣ Μακεδονικό στην Τριανδρία.





Ολο αυτό βέβαια, μας θύμισε τον Φόρεστ Γκαμπ στην ομώνυμη ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις.
Οπου ο μειωμένης αντίληψης ήρωας που ενσαρκώνει ο οσκαρικός Τομ Χανκς λαμβάνει μια απλή εντολή για το άθλημα —«μην χάσεις την μπάλα από τα μάτια σου»— και διαπρέπει διεθνώς.



"Βαβελ" (protagon.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: